El Consell d’Infància i Adolescència es posa en marxa amb tres reunions de treball

Amb els 25 xiquets i xiquetes que van ser escollits el passat mes de novembre per al nou òrgan de participació

El Consell d’Infància i Adolescència es posa en marxa amb tres reunions de treball

El Consell d’Infància i Adolescència s’ha reunit tres vegades, des de finals del mes de novembre i durant les vacances de Nadal, per a començar a treballar en el que és un dels seus primers reptes: fer propostes per al Pla Municipal d’Infància i Adolescència que està dissenyant l’Ajuntament de Benicarló. En aquestes reunions han participat la regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Gemma Cerdà, i diversos tècnics de l’àrea, a més dels 25 xiquets i xiquetes escollits per a formar part del Consell.

La regidora ha destacat que «l’experiència ha resultat molt enriquidora i la contribució d’infants i adolescents ha permès als tècnics ampliar el diagnòstic de fortaleses i aspectes a millorar en el nostre municipi».

El Pla pretén ser un instrument que propicie la presència de la infància i adolescència en la política municipal i que promoga la seua participació en el municipi. El Pla tindrà un caràcter transversal, atès que vol incidir en diferents àmbits de les polítiques municipals: educació, oci, cultura, esports, medi ambient, família, sanitat i noves tecnologies.

Cal recordar que el Consell d’Infància i Adolescència és un òrgan municipal de participació que està format per 25 representants de l’estudiantat (16 d’educació primària i 9 d’educació secundària) i representants polítics.

Directe