Mario Adell serà un dels presentadors de la Gala de les Reines

Aquest esdeveniment del Carnaval de Vinaròs és el 15 de febrer

La comissió organitzadora del Carnaval de Vinaròs ha fet públic aquest dimarts el nom de les dues persones que presentaran la popular Gala de les Reines, un dels esdeveniments més emblemàtics de la celebració del reeixit carnestoltes a la capital del Baix Maestrat.

Si bé el dia de Reis el Carnaval de Vinaròs deixava una pista en forma de fotos antigues dels dos presentadors, ha sigut el 7 de gener quan s’han fet públics els noms, amb la sorpresa que el morellà Mario Adell serà un dels conductors d’eixa gal·la, junt amb Maria Roman.

Mario Adell Xiva és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Jaume I i màster de Periodisme en Televisió per RTVE i la Universitat Rei Joan Carles de Madrid. Després de treballar a nord · la televisió comarcal, Els Ports Ràdio, el setmanari Notícies -on continua publicant una columna mensual- i comarquesnord.cat, des de 2015 ho fa a Televisió Espanyola, sempre vinculat amb els espais informatius, formant part com a reporter de cobertures com l’1 d’octubre a Catalunya, els atemptats de les rambles de Barcelona, alguns dels últims processos electorals des de Madrid o els Sanfermins a Pamplona. Actualment presenta els informatius de TVE a Extremadura, labor que combina amb la cobertura de tota mena de notícies per als telenotícies de la 1. A més, Mario Adell va ser el pregoner de l’Anunci del 53 Sexenni de Morella, l’any 2011.

Mario Adell va ser pregoner de l’Anunci del 53 Sexenni

Per la seua banda, Maria Román Febrer, estudiant de tercer curs en el grau de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Jaume I i amb formació acadèmica en post producció i ciències de la comunicació.

La gran Gala de les Reines del Carnaval de Vinaròs serà el proper dissabte 15 de febrer.

Directe