Vilafranca celebra la cursa Sant Silvestre

No és una prova senzilla, ja que té entre 3 i 4 quilòmetres

Vilafranca va acomiadar l’any 2019 amb la cursa Sant Silvestre, una tradició que es cultiva a tot el món i que a Vilafranca té predicament des dels anys 70. Els corredors d’aquesta cursa es van agrupar en diferents categories que compten amb recorreguts propis. Els participants reben trofeus i medalles per la seua participació.

En la seua categoria absoluta la cursa Sant Silvestre de Vilafranca no és una prova senzilla, ja que té entre 3 i 4 quilòmetres, al contrari que en altres proves de la comarca que es pensen amb dificultats més reduïdes.

Tot i això l’ambient festiu de fi d’any es deixa sentir en aquesta cursa. Els veïns del poble es mesclen amb els visitants que arriben a passar cap d’Any. Les disfresses també fan acte de presència com és habitual.

María Vicente és regidora de l’Ajuntament de Vilafranca

La Sant Silvestre és una cursa no competitiva. Tot i això, en aquesta ocasió s’ha reconegut als guanyadors. El corredor local Pablo Andrés ha sigut el primer a arribar en categoria absoluta.

Des del club Tripicaio es troben preparant duatlons actualment, fet pel qual córrer aquestes curses és un bon element de preparació.

Des del club tripicaio han tingut un 2019 amb molta activitat en totes les categories. L’escola va bé i la marea groga es va coneixent a tot arreu.

Vilafranca va acomiadar l’any 2019 amb festa però abans va tenir un ratet per a fer esport amb la celebració de la cursa Sant Silvestre.