Ximo Huguet visita a Traiguera l’ampliació del parc infantil i la millora de les zones esportives

La inversió del Pla 135 de la Diputació de Castelló ascendeix a 226.500 euros

El diputat provincial de Cooperació i Concertació amb els Ajuntaments, Ximo Huguet, ha visitat les obres d’adequació del parc infantil i millora de les zones esportives, que han suposat una inversió de 50.567 amb càrrec al Pla 135 de 2019 que se sufraga amb fons aportats per la Diputació de Castelló.

Huguet ha destacat que aquesta actuació contribueix a millorar la qualitat dels serveis que es presten al poble, “en el qual ara es pot practicar esport en millors condicions”. A més, ha quedat molt satisfet “pel bon aspecte que presenta el parc infantil de jocs, que podran gaudir els xiquets que habitualment resideixen a Traiguera i aquells altres que vagen de visita a la localitat”.

El Pla 135 va nàixer del consens en el mandat 2015-2019 i ha suposat per a aquesta localitat una inversió global de 226.500 euros, amb la qual s’han realitzat diverses actuacions com la pavimentació i substitució de l’aigua potable al carrer Sant Vicent i la Travessia de Sant Roc. Al llarg de 2020 experimentarà importants millores perquè l’equip de govern de la Diputació del canvi ha decidit que els ajuntaments no hauran de retornar les baixes de les obres i podran destinar a despeses corrents fins al 50% de la quantitat que els correspon. A això cal sumar s’aplicarà una discriminació positiva, de manera que es disminueix un 30% l’import que correspondria als 8 municipis de més de 20.000 habitants i un 2,2% les ajudes als 12 municipis de 5.000 i 20.000 habitants. Amb aquesta decisió, els pobles més xicotets podran repartir-se 438.000 euros més que en 2019.

Directe