Forcall anuncia que els gaiteros i tabalers seran els Cremallers d’Honor

A més, han fet públic el cartell anunciador de la santantonà

Estos dies s’ha fet públic que els cremallers d’honor seran els gaiteros i tabalers del poble. La seva activa participació en la festa de Sant Antoni, i la importància que la música de les dolçaines té en la festa com a element clau i imprescindible de la celebració, han sigut els arguments per atorgar, al grup que ha revifat la música més tradicional en aquest municipi, l’honor d’encendre la barraca de Sant Antoni el pròxim 17 de gener.

La santantonà 2021
ja té cartell

A Forcall Nadal comporta les primeres activitats relacionades en la tradició de la Santantonà. Estos dies també s’ha presentat el cartell que anuncia la festa. La fotografia que il·lustra el cartell és de Miquel López i va aconseguir el segon premi en el concurs de fotografia que convoca la Confraria de la Santantonà, en la present edició. El disseny ha sigut obra de Miguel Ángel Troncho. Mentrestant els majorals ja preparen el dia del maio que tindrà lloc el 28 de desembre.

Directe