El Centre de Salut de Morella sofreix talls d’internet durant dos dies

A hores d'ara ja s'ha solucionat el problema

El Centre de Salut de Morella sofreix talls d’internet durant dos dies

Els problemes de telefonia mòbil i internet continuen a les nostres comarques. Estos dies el servei de la fibra està resultant prou deficient, afectant empreses i serveis. El Centre de Salut de Morella ha denunciat que porten dos dies sense internet en el trastorn que açò causa al funcionament normal del centre.

No és la primera vegada que el mal funcionament de la fibra òptica causa trastorns als veïns, empreses i serveis de la nostra comarca.

En esta ocasió ha afectat també al Centre de Salut de Morella que ha estat dos dies sense este servei en el trastorn que açò suposa per al normal funcionament de les consultes. Els talls d’internet s’han degut a una avaria en una subestació de la companyia telefònica que ja s’han solucionat.

La dependència d’aquesta ferramenta és total en moltes empreses. En el cas del Centre de Salut des dels historials a les receptes, passant per les consultes als especialistes, i fins i tot el telèfon, depenen d’aquest servei, i sense ell el treball per als professionals del centre es complica i l’atenció al pacient empitjora. Dos dies han estat en aquesta ocasió en aquest problema.

La queixa dels veïns de la nostra comarca és que les companyies telefòniques no presten l’atenció que deurien als pobles d’interior on no som massa usuaris. En poblacions més grans qualsevol problema en la xarxa troba més prompte solució.

Directe