Formigonen l’últim tram del carrer Alt de Sant Francesc de Morella

L’actuació pretén finalitzar l’obra de millora amb la pavimentació del carrer i les voreres

Aquest matí han començat els treballs de formigonat del carrer Alt de Sant Francesc de Morella. Així, aquesta obra arriba a la seua recta final, en la qual s’han millorat les instal·lacions soterrades d’aigua potable, la xarxa de sanejament i clavegueram. Cal recordar que aquesta és la segona fase de l’obra global, la qual ara finalitzarà amb la col·locació del paviment tant en la calçada com en les noves voreres per a circular amb normalitat.

Es un projecte de l’ARRU i
el Pla 135 amb204.420 euros

Aquesta actuació està dins del projecte de l’Àrea de Regeneració i Rehabilitació Urbana de Morella i el Pla 135 de la Diputació de Castelló amb un pressupost de 204.420 euros. Així, en l’obra s’han millorat les instal·lacions soterrades, així com la nova calçada i les voreres que constitueixen el carrer per a facilitar la circulació.

D’aquesta manera, el regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “la millora d’aquest carrer és molt important per a canviar i millorar totes les instal·lacions soterrades que hi ha i condicionar el paviment per a circular”. L’edil ha explicat que “era necessari canviar les instal·lacions soterrades i condicionar el paviment per a facilitar la circulació del carrer Alt de Sant Francesc”. Joan Carles ha afegit que “aquesta segona fase de l’obra ha millorat el tram de carrer des de la meitat fins al portal del Pla dels Estudis”.

Directe