El Cicle de Teatre Familiar compleix 20 anys en plena forma

Amb un balanç de més de 80 companyies nacionals i internacionals i més de 27.500 espectadors

El proper dijous 26 de desembre arrancarà la vintena edició del Cicle de Teatre Familiar, tot un clàssic en aquestes dates de Nadal que al llarg dels 20 anys de trajectòria ha vist passar per l’escenari de l’Auditori Pedro Mercader més de 80 companyies nacionals i internacionals i ha acollit més de 27.500 espectadors. El cicle, un dels més consolidats i reeixits de la Regidoria de Cultura, ha programat per aquesta edició tres espectacles per a tots els membres de la família.

El cicle començarà amb la representació d’‘Horta’, a càrrec de la companyia L’Horta Teatre, un espectacle per a xiquets i xiquetes de 3 a 6 anys en el qual Joana i Esther ja ho tenen tot a punt per a despertar la terra. Els seus iaios els han ensenyat com fer-ho, ara elles ho compartiran amb els més menuts: preparar la terra, plantar, regar.

Divendres 27, serà el torn de ‘Sabates noves’, a càrrec de la companyia L’Home Dibuixat. L’obra mostra com un xiquet estrena sabates i se’n va al riu a berenar. Pel camí, descobreix el món que l’envolta: carrers, cases, paisatges, persones i animals. Les seues sabates van acumulant experiències i ell, a poc a poc, creix; està destinada a xiquets i xiquetes a partir de 3 anys.

El cicle el tancarà dissabte 28 ‘Les 7 diferències’, de la companyia El Pont Flotant, un espectacle per a xiquets i xiquetes a partir de 5 anys ple de preguntes. Coneixes algú que ha arribat nou a l’escola o al barri? Saps per què ha vingut o si parla alguna altra llengua? Potser encara no t’has atrevit a preguntar-li-ho… O ets tu qui ha arribat nou? Qui no s’ha sentit alguna vegada diferent!

El preu de l’entrada-donatiu per a cada representació és de 2 euros. Els tiquets es podran adquirir a partir d’aquest dissabte 14 de desembre al Mucbe.

Directe