Els Bombers adquireixen set camions per a millorar la seua capacitat de resposta

Sogorb, Nules, Oropesa i Benicarló incorporarà una furgoneta de càrrega

La Diputació de Castelló ha adquirit quatre camions que en les pròximes setmanes estaran a la disposició del Consorci Provincial de Bombers. Es tracta d’un vehicle pesant urbà fabricat per Rosenbauer i tres vehicles rurals pesats de la marca Iturri, als quals ja s’estan realitzant les últimes proves tècniques de revisió i muntatge. Per a supervisar aquests treballs s’ha desplaçat fins a les factories d’aquestes dues empreses situades a la província de Sevilla el diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez; el gerent del Consorci, José Miguel Palmer, i el cap de Patrimoni de la Diputació, José Miguel Nebot. A aquests tres camions s’afegiran altres tres que vehicles forestals pesats que arribaran al Consorci a través de la Generalitat Valenciana.

Segons ha manifestat el diputat Ibáñez, “l’adquisició d’aquests set nous camions suposa un important aposta de la Diputació per la seguretat”. Sobre aquest tema ha assenyalat que “l’increment i la millora dels mitjans tècnics permetrà que els bombers siguen més eficaços perquè tindran una major i més ràpida capacitat de resposta davant situacions de crisis”.

Amb l’adquisició d’aquests nous vehicles “també queda de manifest la vocació rural de l’equip de govern de la nova Diputació, ja que dels set vehicles que s’adquireixen, tres són perquè els bombers professionals puguen actuar en l’àmbit rural i els altres tres seran utilitzats pels bombers forestals.

D’altra banda, al llarg del present mes de desembre cadascun dels quatre parcs de bombers professionals dependents del Consorci (Segorbe, Nules, Oropesa i Benicarló) rebrà una furgoneta de càrrega Peugeot.

Directe