El Cortijo, Hogar del Pescador i Tulipa guanyen els Premis al Comerç 2019

Per Trajectòria Empresarial, Qualitat Comercial i d’Innovació, Renovació i imatge

Els Premis al Comerç 2019, que entrega la Regidoria de Comerç, han volgut reconéixer una vegada més l’esforç de les empreses i establiments de Benicarló per millorar el servei que ofereixen als consumidors i clients. Els premis reconeixen aquest esforç i animen el sector comercial de la ciutat a continuar treballant en la bona direcció.

Pel que fa a la categoria d’Innovació, Renovació i Imatge Comercials, el premi ha estat per a Tulipa, gràcies a les obres de remodelació del seu nou local. En la categoria de Trajectòria Empresarial, que reconeix els establiments o empreses amb una antiguitat major de 50 anys, ha resultat guanyador el Restaurant el Cortijo Hnos. Rico. Mentre que el premi a la Qualitat Comercial ha estat per al restaurant Hogar del Pescador, que enguany ha obtingut la certificació Sicted de qualitat turística.

El premi a la Solidaritat i a la Responsabilitat Social Empresarial ha quedat desert per no haver-se presentat cap candidatura.

L’entrega de les distincions a tots els guanyadors es durà a terme aquest diumenge 15 de desembre en un acte que tindrà lloc al Magatzem de la Mar a les 12.00 hores.

Directe