Campanya de sensibilització ‘No canvies de rodes’

En poc més d’una hora, han aturat 15 persones que conduïen sense cinturó

Campanya de sensibilització ‘No canvies de rodes’

En el marc de les activitats programades amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, avui la Policia de Benicarló i l’entitat Cocemfe Maestrat han tornat a recordar als conductors i conductores de Benicarló la importància de portar el cinturó de seguretat.

Aquesta campanya, purament informativa, porta per nom ‘No canvies de rodes. Utilitza el cinturó de seguretat’, i pretén sensibilitzar els conductors i recordar-los les conseqüències de no portar cordat el cinturó de seguretat.

Els agents i els representants de Cocemfe han estat aturant els conductors a l’encreuament entre el carrer de César Cataldo i l’avinguda de Iecla. En poc més d’una hora, han aturat 15 persones que conduïen sense cinturó de seguretat.

Directe