Forcall celebra la fireta de Nadal

Les associacions del poble col·laboren amb la festa

Forcall ha viscut aquest pont la seua tradicional Fireta de Nadal. Una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de la localitat amb la col·laboració de les diferents associacions civils del poble. L’objectiu és juntar als veïns del poble i als que viuen fora per a fer ambient de cara a les festes de nadal. L’Ajuntament i l’associació la forca impulsen aquesta activitat que compta amb espais per a grans i menuts.

Diverses associacions del poble tenen muntada la paradeta al pavelló de festes de Forcall. La unitat de respir ha aprofitat per exposar tot el treball que desenvolupen. També hi ha lloc perquè grups d’amics porten a la fireta el que fan en el seu temps lliure, com l’associació Lumoli.

El pont de la constitució i concretament aquesta fireta són un bon moment perquè els forcallans que viuen fora agarren un altre cop contacte amb veïns i amics de cara a les festes de nadal.

El pròxim Aplec dels Ports es celebrarà a la localitat forcallana i des de la comissió organitzadora també han tingut una paradeta en la fireta de nadal.

La fireta de Nadal va comptar també amb l’actuació del grup trobadorets per amenitzar la vesprada als més menuts.

Forcall ja prepara les festes de nadal amb aquesta fireta amb l’objectiu que grans i menuts, veïns i amics puguin fer ambient de cara a aquestes dates tan assenyalades.

Directe