Morella engega les llums de Nadal aquesta nit amb una gran festa

En finalitzar el recorregut es llançarà un castell de focs i tindrà lloc el sopar de germanor solidari

Morella està preparada per a albergar la gran festa d’encesa de les llums de Nadal aquesta vesprada, en la qual s’espera una gran participació. Aquest any la festa està marcada per la crida a morellanes, morellans i visitants per a donar suport a la candidatura de la ciutat a ser la seu de la Fiesta de la luz de Ferrero Rocher i albergar les campanades de Cap d’Any de Telecinco en la campanya 30 años de luz juntos de la marca de bombons.

Així, Morella espera una elevada participació en aquest esdeveniment que es repeteix cada any des de l’any 2015 quan ja va participar en una acció de Ferrero Rocher. La Perkutada, com cada any, i acompanyada dels Gegants i els Gaiteros de Morella ambientaran aquesta espectacular festa per a donar l’inici a la temporada del Nadal. Així, al ritme de la música s’encendran els diferents trams de llum, cedida per Electra Energia, fins a arribar al Pla dels Estudis on tindrà lloc el colofó final amb un castell de focs. Finalment, se celebrarà un sopar de germanor solidari a càrrec de l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO).

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “la festa d’encesa de les llums de Nadal és molt participativa i enguany volem que ho siga encara més per a mostrar la il·lusió que tenim per albergar la Fiesta de la luz i les campanades junt amb Ferrero Rocher i Telecinco”. L’edil ha recordat que “aquesta és també una festa solidària en la qual ASETMICO organitza el sopar solidari en el qual la recaptació va destinada al Consell Municipal de la Solidaritat”. Finalment, Rhamsés ha volgut “animar a morellanes, morellans i visitants a recórrer els carrers de Morella al ritme de la música mentre s’engeguen els llums de Nadal”.

Programació del cap
de setmana a Morella

Morella compta amb una intensa agenda per a aquest cap de setmana. Així, la festa d’encesa dels llums de Nadal comença a les 18.30 hores a la Llotja de l’ajuntament amb tallers per als xiquets i xiquetes. A partir de les 20.15 hores, els Gegants, Gaiteros i Perkutada eixiran des de Sant Miquel per inaugurar l’enllumenat. A continuació es llançarà un castell de focs i en finalitzar, tindrà lloc el sopar solidari.

El divendres sis de desembre continuen les activitats a la ciutat amb el concert de Morella Sonora, Dúo euterpe amb Francesco Mannis, flauta, i Elena Aguilar Gasulla, piano, a les 20.00 hores al Teatre Municipal. A més, el dissabte 7 de desembre tindrà lloc la VII Pujada Vertical al Castell de Morella amb eixida a les 12.00 hores des de l’Hostal Nou. A la vesprada, concert d’orgue d’Esther Ciudad, professora d’orgue del Conservatori de Terol a les 18.30 hores. Finalment, les activitats del cap de setmana acabaran amb la projecció de la pel·lícula La espía roja el diumenge vuit de desembre a les 19.00 hores al Teatre Municipal.

Directe