Vilafranca empedra l’entrada de la plaça de bous

Davant la porta principal s'ha colocat l'escut de la ciutat

L’Ajuntament de Vilafranca ha adoquinat l’entrada a la plaça de bous per millorar l’aspecte i la funcionalitat del principal accés al recinte. Aprofitant aquesta pavimentació s’ha col·locat l’escut de la ciutat davant la porta principal format pels adoquins del sòl.

Video Thumbnail
Vilafranca empedra l'entrada de la plaça de bous
Davant la porta principal s'ha colocat l'escut de la ciutat
Cándido Andrés és regidor d’obres de l’Ajuntament de Vilafranca

En aquesta plaça ja s’han realitzat diverses millores entre l’ajuntament i la Diputació de Castelló que han millorat les seues instal·lacions. Les properes actuacions pretenen continuar millorant el paviment dels voltants de la plaça.

Amb les actuacions que ja s’han realitzat en l’interior del recinte i aquestes en l’exterior es pretén millorar aquest espai tan utilitzat en Vilafranca.

Directe