El videoclip “Arrels”, finalista dels premis Tresdeu

En la categoria de millor contingut radiofònic i audiovisual de l’any

Video Thumbnail
ARRELS | PROJECTE PARTICIPATIU
El videoclip “arrels”, un projecte participatiu contra el despoblament impulsat per joves de la nostra comarca, és finalista dels premis Tresdeu 2019 en la categoria de millor contingut radiofònic i audiovisual de l’any. "Arrels" naix com un cant reivindicatiu contra la despoblació, reclamant l'espa

El videoclip “arrels”, un projecte participatiu contra el despoblament impulsat per joves de la nostra comarca, és finalista dels premis Tresdeu 2019 en la categoria de millor contingut radiofònic i audiovisual de l’any.

“Arrels” naix com un cant reivindicatiu contra la despoblació, reclamant l’espai que els pobles mereixen i recordant l’essència de la zona. El projecte ha comptat amb el suport de molts col·lectius com l’Aplec dels Ports o el departament de música de l’IES els Ports, quins alumnes han gravat les veus de la cançó.

Directe