Es sorteja un Regala Morella cada setmana per utilitzar #VotaMorella a Instagram

La ciutat convida a pujar les seues fotos i donar suport a les campanades de Cap d’Any de Telecinco i Ferrero Rocher

Morella necessita tot el suport possible per aconseguir ser la seu de la Fiesta de la luz de Ferrero Rocher i les campanades de Cap d’Any de Telecinco. D’aquesta manera, la ciutat invita a les morellanes, morellans i visitants a compartir fotos divertides i festives a la ciutat amb el hashtag #VotaMorella “de manera que es vegen les ganes que totes i tots tenim d’acollir aquestes festes tan importants i amb tanta repercussió mediàtica per a la ciutat” ha destacat la regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder.

Aquesta campanya vol augmentar la participació de tots i totes per arribar al màxim de gent possible, de manera que les persones que participen a través d’Instagram, entraran en el sorteig d’un Regala Morella cada setmana. Així, es tracta de donar a conéixer la candidatura de Morella per albergar les campanades de Telecinco i Ferrero Rocher, així com fer partícip a la ciutadania d’una manera divertida i diferent.

Mari Carmen Escuder ha explicat que “durant les primeres setmanes de votacions hem vist el suport de molta gent que ens ha votat i ha compartit les nostres publicacions en les xarxes socials, però aquesta campanya és molt llarga i necessitem tots els suports possibles per aconseguir albergar la Fiesta de la luz i les campanades de Cap d’Any”. L’edil ha invitat al fet que “tots i totes pengen fotos divertides i festives a Instagram amb el hashtag #VotaMorella i donar a conéixer encara més la candidatura de la ciutat, així com aconseguir més vots” i ha afegit que “aquesta és una manera divertida de fer partícips als morellans, morellanes i visitants en aquesta oportunitat tan important per a la ciutat”.

Cal explicar que l’ajuntament ha condicionat una zona a la seua entrada amb un photocall amb una imatge de la celebració de la campanya de Ferrero Rocher l’any 2015 per a totes aquelles persones que el vulguen utilitzar. A més, la ciutat compta amb infinitat d’escenaris emblemàtics on captar imatges i moments únics que mostren “les ganes que totes i tots tenim d’acollir aquestes cites” ha reiterat.

Cal recordar que Morella és candidata a ser la seu de la Fiesta de la luz i les campanades de Cap d’Any de Telecinco y Ferrero Rocher en la campanya 30 años de luz juntos junt amb altres quatre localitats com són Valderrobres, Rubielos de Mora, Guadalupe i Puebla de Sanabria. Aquestes competeixen des del passat 30 d’octubre i fins al 9 de desembre per ser El pueblo con más luz, el qual albergarà aquestes dues festes que es veuran a tot el país a través de Telecinco.

Regala Morella
promociona el comerç local

Regala Morella és una iniciativa que pretén promoure el comerç local a través de caixes que contenen targetes regal. Les caixes Regala Morella es poden adquirir en els diferents establiments de la ciutat i en l’Oficina de Turisme i es poden canviar en comerços, restaurants, hotels, cases de turisme rural o gaudir d’experiències esportives y culturals de la ciutat. Així, aquestes tenen tres valors diferents de 25, 50 i 100 euros. La nova campanya Regala Morella es posa en marxa ja i les caixes seran vàlides fins el 31 de març de l’any 2021.

Directe