La vuitena edició de Regala Morella s’inspira en Ferrero Rocher

Regala Morella és una campanya per a fomentar el comerç local amb targetes regal de 25, 50 i 100 euros

Morella presenta una nova campanya Regala Morella per a fomentar el comerç local en l’inici de la temporada de compres de Nadal. Així, aquesta celebra la seua vuitena edició i en aquesta ocasió, la caixa està inspirada en els bombons de Ferrero Rocher a causa que Morella és candidata a ser la seu de la Fiesta de la luz d’aquesta marca i les campanades de Cap d’Any de Telecinco.

Les caixes Regala Morella es poden adquirir en els diferents establiments de la ciutat i en l’Oficina de Turisme i es poden canviar en comerços, restaurants, hotels, cases de turisme rural o gaudir d’experiències esportives y culturals de la ciutat. Així, aquestes tenen tres valors diferents de 25, 50 i 100 euros. La nova campanya Regala Morella es posa en marxa ja i les caixes seran vàlides fins el 31 de març de l’any 2021.

La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “Regala Morella és una iniciativa que pretén impulsar el comerç local i comarcal durant tot l’any, però especialment en aquesta temporada de les compres de Nadal”. L’edil ha explicat que “les noves caixes Regala Morella ja es poden adquirir a l’Oficina de Turisme i diferents establiments de la ciutat i seran vàlides fins al 31 de desembre del 2021”. També ha explicat que “hi ha quasi 50 establiments de Morella i la comarca dels Ports que participen en aquesta edició de Regala Morella que compleix vuit anys”. Mari ha afegit que “el disseny de la caixa d’aquest any està inspirat en la marca de bombons Ferrero Rocher a causa que Morella participa en la campanya 30 años de luz juntos i opta a albergar la Fiesta de la luz i les campanades de Cap d’Any de Telecinco”. Finalment, ha volgut “animar a tots i totes a regalar Morella aquest Nadal i votar a la ciutat per albergar les campanades”.

30 años de luz juntos
de Ferrero Rocher

La ciutat de Morella, junt amb Valderrobres, Rubielos de Mora, Guadalupe i Puebla de Sanabria, opta a ser la seu de la Fiesta de la luz de Ferrero Rocher i les campanades de Cap d’Any de Telecinco en la campanya 30 años de luz juntos. Així, per aconseguir aquesta fita, ha de ser el municipi més votat en la web ferrerorocher.com. D’aquesta manera, la ciutat demana el suport de tots i totes per albergar aquesta gran festa.

Directe