Empresaris locals i el Vila-real FC es sumen a la campanya #votaMorella

Cada vegada són més els col·lectius que diuen "SÍ" a Ferrero Rocher

El Vilarreal Club de fútbol recolza a Morella per a que guanye el concurs de Ferrero Rocher per adornar el poble amb llums durant el Nadal i poder organitzar les campanades de Mediaset d’aquest any. Així, com ja feia en l’any 2015, el club groguet ha realitzat una campanya de suport per captar adeptes per aquesta votació. Aquest és el vídeo promocional que ha realitzat el club castellonenc.

Vídeo de suport publicat pel Villarreal CF

A més, els comerços de la localitat també s’han sumat a l’acció per a aconseguir ser els primers en la campanya 30 años de luz juntos de Ferrero Rocher, que commemora el 30 aniversari de d’aquesta coneguda marca de bombons, i així poder albergar la “Fiesta de la luz” i les campanades de Cap d’Any del grup Mediaset. El sector empresarial de Morella s’ha sumat la iniciativa i ofereix detalls d’aquesta coneguda marca de bombons en comerços, hotels, restaurants i cases rurals. Per donar a conéixer la campanya, es realitzen alguns plats i postres elaborats amb Ferrero Rocher, així com bombons en les habitacions. Aquestes són algunes de les iniciatives que es porten a terme per part dels comerços locals que juntament amb la del consistori morellà i el Villareal CF pretenen iluminar Morella aquest Nadal.

30 años de luz juntos de Ferrero Rocher

Ferrero Rocher ha anunciat que, enguany, les campanades de Telecinco -i també de Cuatro- es faran des d’un dels pobles que, anteriorment, han acollit l’esdeveniment “Un pueblo bello y bueno”. D’aquesta manera, Morella tornarà a participar en una campanya de Ferrero Rocher i Mediaset. Ara, sota el nom “30 años de luz juntos” la capital dels Ports s’enfrontarà amb els guanyadors de les altres edicions d’aquest certamen.

Aquesta fita suposa el retorn de Morella a una competició que ja va guanyar l’any 2015. Enguany Vall-de-roures, Rubielos de Mora, Guadalupe i Puebla de Sanabria s’uneixen a la ciutat per a commemorar els 30 anys de Ferrero Rocher. Els cinc pobles lluitaran per un gran objectiu: celebrar una gran “Festa de la Llum”, que tindrà lloc el dissabte, 21 de desembre, al poble que resulte més votat.

Jesús Vázquez serà l’encarregat de conduir la cerimònia amb una altra personalitat del grup Mediaset que encara no està confirmada. S’ha arribat a parlar que Isabel Pantoja podria estar entre els noms barallats per a omplir aquesta plaça.

L’any 2015 Morella va ser “El pueblo bello y bueno”

El 9 de desembre serà el moment en què es tanque la primera fase i la marca anuncie quins dels cinc pobles són als 2 finalistes. Del 9 al 15 de desembre se celebrarà la segona fase entre els dos pobles finalistes, i el 21 de desembre Ferrero Rocher anunciarà el nom del poble més votat pels consumidors a través de Mediaset Espanya, com és habitual durant els últims anys.

Directe