Morella celebra un consell de la solidaritat extraordinari

A partir d'ara els projectes es qualificaran amb una baremació objectiva en lloc de dependre tant del criteri del consell

El Consell de la solidaritat de Morella s’ha reunit amb caràcter extraordinari per aprovar les bases de la convocatòria del 2019. Amb la fi de l’any cada cop més a prop cal anar donant passes per a completar el procés. Així, aquest consell extraordinari posa en marxa tots els tràmits necessaris per a l’adjudicació de les ajudes.

Així, en aquesta sessió s’han aprovat les bases per a la convocatòria. La principal novetat és que a partir d’ara els projectes es qualificaran amb una baremació objectiva en lloc de dependre tant del criteri del consell. A partir d’ací, les bases es portaran al Ple de l’Ajuntament i després serà el torn de les ONG de presentar els projectes per a la seua consideració.

El consell de la solidaritat de Morella gestiona el 0,7% del pressupost municipal per a causes solidàries, treballant estretament en les ONG de la localitat que porten endavant projectes de tota mena per ajudar als més necessitats.

Directe