Benicarló posa en valor el seu patrimoni immaterial amb un viatge al passat

La ciutat que recrearà, a través de diverses escenes, com era Benicarló no fa tants anys

L’activitat consisteix en un passeig pel centre de la ciutat que recrearà, a través de diverses escenes, com era Benicarló no fa tants anys. La passejada és gratuïta, però cal adquirir tiquets per a la posterior festa popular, en què se servirà olleta benicarlanda i Vi de Carlon.

La Regidoria de Cultura ha programat per al proper divendres 15 de novembre «Benicarló, no fa molt, no fa tant», un passeig pel centre de la ciutat que traslladarà els visitants a un passat no tan llunyà a través de la recreació de diverses escenes quotidianes del passat, de paraules i de sons. En el passeig, que s’emmarca dins de la Setmana dels Premis Literaris, es mostrarà con era el Benicarló de fa uns anys.

En concret, l’itinerari començarà al carrer Ample, entrant pel carrer de Sant Joan, i recorrerà el carrer de Santa Càndida fins al de Pere d’Alcàntara. Al llarg del passeig es trobaran escenes típiques que faran reviure els visitants un temps que no fa tants anys que ha passat.

L’objectiu d’aquesta activitat és posar en valor el patrimoni efímer i immaterial de la història de Benicarló i fer-lo renàixer durant una estona. A més de vincular tot aquest patrimoni a les publicacions que al llarg del temps s’han editat a la ciutat.

Tot i que el passeig és gratuït, en acabat s’ha organitzat una festa popular, en què se servirà olleta benicarlanda i Vi de Carlon. Les persones interessades poden adquirir els tiquets a partir del divendres 8 de novembre al Mucbe.

Aquesta activitat compta amb la participació del Grup de Danses la Sotà, l’Associació Musical Ciutat de Benicarló, la Colla de Dolçainers, la Penya Setrill, la Falla la Barraca, l’associació Veniu a Cantar, el Celler Vi de Carlon i el col·leccionista Martín García Cruces.

Directe