Tot a punt per a la celebració de Tots Sants

La Policia Local ultima l'operatiu de seguretat, que començarà dijous, dia 31, de vesprada.

Com cada any per aquestes dates, els operaris de la Brigada d’Obres i Serveis estan rematant els últims detalls per tal que el Cementeri Municipal estiga en perfectes condicions de cara a la celebració del Dia de Tots Sants, el proper divendres 1 de novembre. Els treballs s’han centrat en repintar les parets del Cementeri, com cada any, i en el desbrossament dels voltants, tot i que dos operaris treballen durant tot l’any per a tindre les instal·lacions en perfectes condicions.

Operatiu de
seguretat

Pel que fa a l’operatiu de les forces de seguretat, la Policia Local serà l’encarregada de coordinar els accessos al cementeri des de l’antiga N-340 i de regular el trànsit dels voltants. Concretament, el camí d’Ulldecona serà de sentit únic i la sortida es farà per la part de darrere. Els agents també gestionaran l’aparcament de vehicles i faran tasques de vigilància i informació.

L’operatiu començarà dijous 31 d’octubre, tot i que els canvis de sentit es faran efectius el mateix divendres dia 1.

Directe