El PP exigeix a la Generalitat “solucions urgents davant el caos de l’hospital de Vinaròs”

Miralles: “És inaudit veure que els socialistes de la comarca prefereixen tapar les vergonyes al Consell abans que defensar als seus veïns”

La Secretària General del PP de Vinaròs i portaveu adjunta a l’Ajuntament, Carla Miralles, ha exigit avui a la Generalitat Valenciana “solucions urgents i reals als greus problemes que pateix l’Hospital Comarcal de Vinaròs i que es vénen agreujant davant la inacció de la Conselleria de Sanitat”.

Miralles ha recordat que “les llistes d’espera quirúrgiques són de les més altes de tota la Comunitat Valenciana i per a una consulta amb els especialistes hem d’esperar mesos en especialitats com a cardiologia, pneumologia, traumatologia, dermatologia o ginecologia. Les persones de la nostra comarca necessiten solucions”. La popular també ha lamentat que “davant un problema que no són capaços de resoldre l’alcaldessa socialista de Sant Mateu o la portaveu socialista de Peníscola volen negar l’evident i és que l’Hospital Comarcal de Vinaròs té avui a tres regidors del PSOE en la seva adreça mentre falten cardiòlegs o radiòlegs per a atendre les persones”.

Miralles ha finalitzat la seva intervenció assegurant que “per al Partit Popular la greu situació de l’Hospital Comarcal de Vinaròs està entre les nostres prioritats i no deixarem d’exigir i reivindicar allò que mereixem perquè el Consell de Puig i Oltra, que venien a rescatar persones, estan fent oïdes sordes a les necessitats dels nostres veïns”.

Directe