José Reyes Belzunce guanya el XXI Certamen de Fotografia Ciutat de Benicarló

Les 38 obres presentades es podran veure al Mucbe fins al 24 de novembre

José Reyes Belzunce guanya el XXI Certamen de Fotografia Ciutat de Benicarló
«Un domingo en Benicarló, 2», de José Reyes

El jurat del XXI Certamen de Fotografia Ciutat de Benicarló, que enguany tenia com a lema «El dia a dia de Benicarló», ha atorgat el primer premi a la fotografia «Un domingo en Benicarló, 2», de José Reyes Belzunce. El segon premi ha estat per a Francisco Vallés Granell, per la fotografia «Benicarló turístico (amanece en Benicarló)», mentre que el tercer premi l’han atorgat a Elena Tortajada Peinado per la fotografia titulada «La mar».

Les 38 fotografies presentades al Concurs es podran veure fins al 24 de novembre al Mucbe.

Directe