L’espectacle per a tots els públics «Mulïer» obrirà el Jardí del Mucbe

Amb aquest espai es completa totalment la rehabilitació de l’antic Convent de Sant Francesc

Aquest diumenge 27 a les 12.00 hores continua el programa cultural Bocabadats amb el muntatge «Mulïer», de la companyia Maduixa Teatre. Aquest espectacle es durà a terme al Jardí del Mucbe, el nou espai cultural amb què compta Benicarló una vegada finalitzades les obres. L’emplaçament, de 1.900 metres quadrats, està format per una àgora amb una grada amb capacitat per a 100 persones i per un hort botànic on s’han mantingut els arbres que existien i es plantaran espècies de flors i vegetals autòctones.

Pel que fa a «Mulïer», és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines, amb el qual s’investiguen els límits físics amb la dansa, l’equilibri, el moviment, la poesia, la força i les emocions. Aquesta funció és un homenatge a totes les dones que durant segles d’opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu «jo» salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement per la nostra societat.

Prèviament, dissabte 26 a les 18.00 i a les 19.00 hores, la companyia Fes-t’ho com Vulguis interpretarà l’espectacle «Cuida’l» al Mucbe. L’espectacle està basat en l’obra i el pensament de l’artista vienès Hundertwasser, en què dos personatges es troben en un espai indeterminat suggeridor de camins de somnis. De seguida es veuran immersos en un món d’estímuls i transformacions que els portarà per camins de jocs i experimentació.

Directe