Peníscola viu la Fira d’Octubre a la Casa d’Andalusia

Després d'un intens cap de setmana d'activitat i amb èxit de participació

Video Thumbnail
Peníscola viu la Fira d'Octubre a la Casa d'Andalusia
Després d'un intens cap de setmana d'activitat i amb èxit de participació

La primera edició de la Fira d’Octubre de la Casa d’Andalusia a Peníscola ha tancat aquest diumenge les seues portes, després d’un intens cap de setmana d’activitat i amb èxit de participació.


L’Edifici Sociocultural va acollir des del divendres a la nit el recinte firal d’aquest nou esdeveniment, que ha inclòs cercaviles, actuacions, balls, flamenc, sevillanes, tapes de cuina tradicional andalusa i, fins i tot, una aclamada desfilada de moda flamenca.


El President de la Casa d’Andalusia, Juan López; la secretària, Isabel Ruiz i membres de la mateixa Junta, han exercit d’amfitrions per les més de 1000 persones que han assistit al recinte firal al llarg de les tres jornades festives.

Directe