El morellà Joan Milián presenta ‘La vida es Drag’

Ara estan esperant afegir més temporades a la sèrie amb "purpurina, ilusión y mucho maricón"

El morellà Joan Milián Yeste va presentar ahir a la Llotja de Cànem de Castelló una web sèrie musical de 5 capítols de sis minuts cada un anomenada La Vida és Drag, que assegura tindre “purpurina, ilusión y mucho maricón”. Aquesta és una creació que va realitzar juntament amb quatre companys de la Universitat Jaume I per al seu treball de final de Grau en Comunicació Audiovisual.

La sèrie fou molt ben acceptada pel tribunal avaluador i diverses administracions i empreses es van interessar per emetre aquesta innovadora proposta i, a més, pretenen presentar-lo en el màxim nombre de festivals possible.

La gravació es va fer durant un mes i onze jornades en diverses localitzacions de la Comunitat Valenciana on, a banda dels protagonistes Drag, també es poden veure a diversos voluntaris de la nostra comarca. Per a poder finançar la seua gravació van poder comptar amb tota la col·laboració del col·lectiu LGTBI i amb una campanya de crowdfunding. A més, el morellà va crear diverses cançons específiques que tracten la temàtica.

Amb la web sèrie es pretenia donar visibilitat al col·lectiu LGTBI i que foren ells mateixos els que contaren les seves experiències, ja que els seus creadors pensen que qui tracta el tema, habitualment ho fa des d’una posició estereotipada i amb una visió mercantilista.
Ara estan esperant poder continuar amb el projecte i afegir més temporades a la sèrie sempre i quant alguna productora li done l’empenta i el finançament necessaris.

Directe