Benicarló presenta una intensa programació de tardor per al públic infantil i familiar

Música, teatre, tallers, contacontes i activitats familiars estan prevists per al darrer trimestre de l'any

Benicarló presenta una intensa programació de tardor per al públic infantil i familiar

Les regidories de Cultura i de Normalització Lingüística han preparat de manera conjunta una àmplia oferta cultural infantil per a l’últim trimestre de l’any que es basa en tres grans eixos: el programa Bocabadats, el Cicle de Teatre Familiar i el cicle De por!

Així, el cicle Bocabadats serà el primer a començar, i anirà des del 19 d’octubre fins al 30 de novembre. El programa inclou diversos tallers familiars d’índole artística i sis espectacles («A xalar!», «Cuida’l», «Müllier», «LÙ», «El drac màgic» i «Natura») adreçats especialment a un públic infantil de 0 a 8 anys i les seues famílies.

Pel que fa a cicle De por!, la nova proposta cultural que es va encetar l’any passat, enguany es tornarà a dur a terme, i l’activitat es concentrarà la nit del 31 d’octubre i l’1 de novembre. Així, la Nit d’Ànimes es realitzarà la visita guiada «Els bandolers benicarlandos», en què pels carrers del centre de la ciutat es repassaran diverses històries de bandolers de Benicarló dels segles XVI i XVII. El dia de Tot Sants es duran a terme dos contacontes, un per la vesprada per a xiquets i xiquetes de 5 a 9 anys i un per la nit per a adults.

Quant al Cicle de Teatre Familiar, enguany arriba a la 20a edició, i tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de desembre. El programa inclou els espectacles «Horta», de la companyia L’Horta Teatre; «Sabates noves», de companyia L’Home Dibuixat i «Les 7 diferències», de la companyia El Pont Flotant, tots pensats per gaudir del teatre en família.

Directe