L’Aplec busca imatges antigues d’establiments dels Ports

Anuncien la preparació d'un projecte cultural per al que necessiten col·laboració

L’organització de la 42ena edició de l’Aplec dels Ports, que tindrà lloc a Forcall els propers 24, 25 i 26 de juliol de 2020, estan preparant activitats de cara a la festa comarcal per excel·lència. D’aquesta manera han anunciat que “volem fer una petició a tota aquella gent de la comarca que tingue fotografies antigues dels diferents establiments que hi havia als pobles, com bars, farmàcies, discoteques, restaurants, hotels, carnisseries, botigues, forns o estancs”, entre altres.

Això és degut a que “estem preparant un projecte cultural i necessitaríem les màximes possibles per poder fer-ho. Esperem la vostra participació! Podeu enviar-les al correu comunicacioaplecdelsports@gmail.com”, conclouen.

Marta García-Retamero és membre de la Comissió Organitzadora de l’Aplec

L’Aplec busca lema

D’altra banda, la Comissió Organitzadora ha donat de terme fins al proper 10 d’octubre per tal de que es pugen enviar propostes per tal d’escollir el que serà el lema de L’Aplec de Forcall. Durant les festes de la localitat es va instal·lar al Meson del vi una bústia per a rebre suggeriments, però encara es poden fer aplegar mitjançant les xarxes socials.

El primer proaplec ja té confirmada la data, serà el 2 de novembre a Forcall, amb un programa encara per determinar i que es farà públic pròximament. Ara per ara, el que hi ha actiu és un lloc web on es pot seleccionar el lloc “des d’on un agradaria que eixira o fera parada del bus de l’Aplec. “Sabem que és prompte! Però des de l’organització del 42é Aplec dels Ports estem treballant ja per construir la nostra festa per exel·lència el més segura i còmoda possible per a tots vosaltres. Així, per tal de donar un millor servei, des de la comissió de l’Aplec dels Ports 2020 ens agradaria que ens ajudeu a donar un millor servei de mobilitat”, han explicat a les xarxes socials.

Directe