El projecte “Elles Trien” arriba a la seua fi

Divendres tindrà lloc un acte d'agraïment a la placeta de l'Ajuntament de Morella

Assemblea de Cooperació per la Pau convida als veïns i veïnes de les comarques dels Ports i el Baix Maestrat i a tot aquell o aquella persona que vulga participar a l’acte de comiat del projecte ‘Elles Trien’ que tindrà lloc aquest divendres 20 de setembre a les 18,30h a la Placeta de l’Ajuntament de Morella. Durant els darrers anys s’han construït ponts per apropar la realitat de les dones de Tunísia al nostre dia a dia. Experiències fantàstiques amb la presència de dones de Tunísia a la comarca dels Ports que van viure ‘in situ’ com és la vida de les dones, especialment a la nostra zona i també com és la vida en general a la comarca dels Ports.

Assemblea de Cooperació per la Pau aconseguia la presència als nostres pobles de dones de Tunísia que van poder adquirir grans experiències i coneixements que els poden servir per continuar creixent en les seues vides al seu país d’origen. També un grup de persones de la nostra comarca els va tornar la visita a Tunísia en una experiència única i molt enriquidora. S’han fet xerrades, presentacions, vídeos, exposicions…..en definitiva una proposta d’Assemblea de Cooperació per la Pau que ha deixat una petjada molt important tant a la comarca dels Ports com a Tunísia.

És l’hora d’acomiadar-la i des d’Assemblea de Cooperació per la Pau s’ha preparat una jornada molt especial a Morella en la vesprada d’aquest divendres al Placet de l’Ajuntament. Ja s’anuncia també per si de cas que si plou, l’activitat es realitzarà a l’interior de l’edifici del consistori morellà.

Acte de clausura amb una performance col·lectiva amb el lema ‘Elles Trien. Teixint xarxes….compartint reptes de futur”. Elles Trien ha servit per a que ‘Elles Triaren per a lluitar pels seus somnis i nosaltres hem triat donar-los suport i tú? També les tries a elles?’. Un slogan que també forma part de l’activitat que tindrà lloc aquest divendres 20 de setembre a les 18,30 hores a les portes de l’Ajuntament de Morella. Des de l’Assemblea de Cooperació per la Pau es demana que la gent participe al màxim i oferisca un brillant final a una campanya que ho mereix.

Directe