Vinaròs amplia el centre de rehabilitació infantil “Creixem”

Diputació col·labora amb un programa d’integració per a xiquets amb anomalies congènites

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha participat en l’acte d’inauguració de l’ampliació del centre de rehabilitació infantil de l’associació ‘Creixem’ de Vinaròs. Prèviament, Martí ha conegut les instal·lacions renovades del costat de l’alcalde de la localitat, Guillem Alsina, el president del col·lectiu, Pedro García, i el màxim mandatari del Villarreal CF, Fernando Roig, mesenes del projecte.

En la seua intervenció, José Martí ha tingut bones paraules per a «a tots aquells que, de forma desinteressada, han aportat el seu granet d’arròs perquè hui mateix l’associació faça un pas de valent cap al futur amb més i millors serveis». «Sou el millor exemple que els castellonencs i les castellonenques tenim vocació de servei públic, som propers, som solidaris i, en definitiva, bona gent».

Amb la inauguració dels nous espais, ‘Creixem’ inicia una nova etapa amb novetats importants, ja que la llargament esperada descongestió de les instal·lacions comportarà un augment del nombre de places disponibles per a nous usuaris. Martí s’ha felicitat per aquesta «gran notícia» i ha anunciat que «ara, amb la nova Diputació plenament en marxa, reforçarem el departament d’Acció Social perquè volem arribar a tots els pobles i oferir la millor de les atencions». En aquest sentit, ha afegit que «la nostra vicepresidenta Patricia Puerta està deixant-se la pell cada dia perquè un nou model se serveis socials siga possible, més pròxim i amb més presència a l’interior”.

Martí també ha aprofitat l’ocasió, rodejat per l’equip directiu del centre, per a estendre la mà de la institució provincial per a continuar treballant conjuntament en la realització de programes socials. Com ha destacat, la Diputació col·labora amb el finançament d’un projecte d’integració social a través de la línia de subvencions a entitats prestadores de serveis socials.

‘Creixem’ és una entitat radicada a la capital del Baix Maestrat que treballa des de 2013 en la integració en tots els àmbits de xiquets i xiquetes de 0 a 16 anys amb anomalies congènites, una discapacitat o retards en el desenvolupament així com assessorament per a les famílies. Entre els serveis que oferta està l’atenció primerenca de 0 a sis anys, el servei de desenvolupament infantil de 6 a 16 anys i la hidroteràpia.

Directe