Castelló ja pensa en les Festes de la Magdalena de l’any vinent

Les Reines, Carmen Molina i Gal·la Calvo han estat rebudes a la Diputació

Les festes de la Magdalena 2020 de Castelló han arrencat aquesta tarda en un acte celebrat en el Saló de Recepcions del Palau de la Diputació de Castelló. La vicepresidenta de la institució provincial, Patricia Puerta, ha participat en un esdeveniment en el qual, al costat de nombrosos representants de diferents col·lectius festers de la capital de la Plana, les grans protagonistes han estat les reines de les pròximes festes fundacionals Castelló: Carmen Molina Ramos i Gal·la Calvo Santolaria.

Patricia Puerta, que ha excusat l’absència del president de la Diputació, José Martí, per qüestions d’agenda, ha destacat el caràcter de Festes d’Interès Turístic Internacional de la Magdalena i ha deixat palesa el suport de la institució provincial a la cultura i tradicions de les ciutats i pobles de les diferents comarques castellonenques

Directe