El violí i el piano sonaran dissabte al castell de la Todolella

Amb Fernando Pascual i Aida Velert, el “Duo Dalí”

La Fundació Livia i Ricardo Miravet continuarà la seua labor de difusió cultural aquest pròxim dissabte 14 de setembre a les 20 hs amb un recital de piano i violí al castell de la Todolella a càrrec de dos joves consagrats, els virtuosos valencians Fernando Pascual i Aida Velert.

Cal subratllar la importància d’aquest esdeveniment per dues raons essencials “en primer lloc donar a conèixer i donar suport a valors regionals d’altíssim nivell: La pianista Aida Velert i el violinista Fernando Pascual, que han treballat en col·laboració des de 2012 sota la denominació de “Duo Dalí”, l’actuació del qual ha estat guardonada amb molts premis en certàmens i rebut les crítiques més elogioses , tant de grans mestres musicals com de la premsa especialitzada”.

“I en segon lloc”, continuen, “pel programa d’altíssim nivell que interpretaran en aquest pròxim recital: la 1a Sonata per a violí i piano de Beethoven, una de les primeres obres que en la seva joventut el geni alemany va considerar important per a numerar amb els seus “opus”; una sonata de Prokófiev, d’un llenguatge musical molt modern i avantguardista; i per a acabar la cèlebre sonata de César Franck, una de les obres més benvolgudes i escoltades d’aquest compositor franc belga que, dins d’una aparent continuïtat, va revolucionar el llenguatge harmònic de manera definitiva”, apunten des de l’organització.

Com és habitual, l’entrada als concerts de la Fundació al Castell de la Todolella és lliure i el públic que ho desitja pot contribuir voluntàriament a les despeses.

Directe