Benicarló inicia el curs escolar amb un increment d’alumnes

El CEIP Eduardo Martínez Ródenas ha assumit una nova aula per a alumnes de 3 anys

Els 4.121 alumnes dels centres escolars de primària i secundària obligatòria de Benicarló han començat avui el curs 2019/2020 amb total normalitat, com ha remarcat l’alcaldessa i regidora d’Educació, Xaro Miralles. Tot i l’augment d’alumnes en primària respecte de l’any passat, Miralles ha reconegut que «ara per ara, per a alumnes de 3 anys tenim 15 vacants gràcies a la nova aula que s’ha habilitat al CEIP Eduardo Martínez Ródenas per a absorbir l’arribada de nous alumnes».

Miralles ha ressaltat que «al contrari del que passa en altres llocs, Benicarló guanya alumnes cada any, la qual cosa en ocasions ens genera dificultats perquè ens obliga a trencar ràtios». «De fet, el nombre total d’alumnes de primària ha augmentat una quarantena respecte del curs anterior», ha finalitzat Miralles.

Directe