El 28 de setembre es pot fer el primer Camí de Conquesta

És un cicle de marxes senderistes que donaran a conéixer el nou GR creat a la comarca

Amb motiu de la recent creació del nou sender de Gran Recorregut GR 331 Els Ports – Camí de Conquesta, des de fa uns mesos, la Mancomunitat Comarcal Els Ports ha estat treballant en la seua promoció, amb l’objectiu de donar-lo a conéixer entre els nostres veïns, veïnes i visitants, fomentant l’esport per la muntanya i fent activitats que reforcen l’esperit comarcal.

Al mateix temps, des de tots els municipis dels Ports, han sorgit persones representants que han format part de la creació d’un club de muntanya comarcal anomenat “Trencatermes”, el qual servirà per a canalitzar iniciatives i impulsar noves accions esportives per les nostres muntanyes.

Vídeo promocional del Camí de Conquesta

Així, la primera d’aquestes és un cicle de caminades pel GR, que es portaran a terme entre finals de 2019 i principis de 2020, l’objectiu de les quals és recórrer a poc a poc les 15 etapes de la ruta, organitzades per la Mancomunitat Els Ports i el Club Esportiu Trencatermes.

Per iniciar aquest cicle, s’ha programat una primera marxa senderista el dissabte dia 28 de setembre. En ella es recorreran les etapes 3 i 4 del GR 331 Els Ports – Camí de Conquesta, que uneixen els municipis de Cinctorres – la Mata – Olocau del Rey. El número total de kilòmetres a caminar serà de 21,5 i es podrà realitzar només una etapa si algú no es veu amb prou capacitat.

Per a inscriure’s, els interessats podran anar a les oficines de turisme de la comarca o a alguns ajuntaments.

Directe