Vallibona recull fins a 32,4 l/m2 en la tronada d’aquest diumenge

L'interior nord de Castelló ha registrat fins a 900 rajos

Un instant de la tronada a Morella

L’interior nord de Castelló ha viscut una vesprada de diumenge amb tronades que “no han estat molt organitzades, però que han tingut una intensitat forta i han estat acompanyades de granís”, segons apunta l’Agència Estatal de Meteorologia.

L’AEMET ha registrat “quasi 900 descarregues provinents de rajos que han impactat, fins a les 19h, a la província de Castelló” i, pel que fa a precipitacions, destaquen els 32,4 l/m2 caiguts a Vallibona, els 13 l/m2 de Vilafranca, els 6,4 l/m2 de Castellfort o els 4,4 l/m2 de Morella.

Per a dilluns les pluges “i tronades ocasionals tendiran a remetre per la vesprada” pel que fa a la província de Castelló

Directe