La Vuelta generarà més d’un milió d’euros de beneficis directes a la província

Diputació assegura que és una inversió molt rendible a l'arribar a 300 milions d'espectadors

Tània Baños és la diputada d'Esports

La diputada d’Esports, Tania Baños, ha informat que el pas de la Volta Ciclista a Espanya per la província de Castelló els dies 29 i 30 d’agost generarà uns beneficis directes de més d’un milió d’euros, als quals caldrà sumar l’important increment de vendes del qual es beneficiarà el sector del comerç. Sobre aquest tema ha assenyalat que “en termes econòmics, la Volta és una de les inversions més rendibles del moment, ja que hi ha una previsió de 4.000 pernoctacions, una xifra espectacular que tindrà una gran impacte als hotels i en el sector de la restauració de la província”.

A més, “és un esdeveniment de summa importància des del punt de vista de la promoció turística perquè en la caravana de la Volta 2019 van 1.400 informadors que treballen per a 320 mitjans de comunicació que portaran la imatge de la província de Castelló a prop de 300 milions de televidents de 190 països”. Cal tindre en compte que només a Espanya la mitjana de teleespectadors diària és de milió i mig i que prop de 600.000 persones segueixen l’esdeveniment a través de les xarxes socials. “Es tracta, per tant, d’una oportunitat única per a mostrar a Espanya i al món el ric patrimoni natural, cultural, arquitectònic, històric i cultural amb el qual compten les comarques de Castelló”.

La presència de la Volta 2019 a la nostra província se substanciarà en dues etapes els dies 29 i 30 d’agost. El dijous 29 la caravana s’endinsarà en terres castellonenques per Vilafranca per a viure un final inèdit a Ares del Maestrat. Prèviament passarà per les localitats de Catí, Vilar de Canes, Torre d’en Besora, Culla i Benassal. L’etapa del divendres 30 partirà d’Onda i discorrerà íntegrament per territori de la província de Castelló, amb una primera part de 80 quilòmetres plans per la costa i un duríssim final en el Mas de la Costa a Llucena.

En opinió de Tania Baños, “la Volta és una inversió de la Diputació que resulta summament rendible a curt i mig termini per a la província de Castelló; a curt, per l’importantíssim impacte econòmic que genera en tot el territori, inclòs l’interior, i a mig perquè la bellesa de les imatges que podran contemplar els afeccionats al ciclisme incrementarà de forma considerable l’arribada de turistes a les nostres terres en els pròxims mesos”.

Directe