La germanor i la tradició triomfen en les festes de Castellfort

El 8 de setembre se celebra el dia de la Mare de Déu de la Font

La germanor i la tradició triomfen en les festes de Castellfort

Castellfort ha celebrat els seus festejos patronals en honor a Sant Roc i la Mare de Déu de la Font. Així, el divendres es van realitzar diverses activitats amb motiu del Dia de les Penyes com un dinar popular, jocs tradicionals, una xocolatada, vaques i prova de bou de la ramaderia Hermanos Bellés i bou embolat de la mateixa ramaderia seguit de música i ball amb Dj Sastre.

El dissabte va ser el Dia de l’Ajuntament. Així, al matí va tindre lloc l’esperat concurs de paelles. Ja a la vesprada, prova de bou cerril de Torrenueva i mesó de la tapa i la cervesa amb actuació del grup A Tu Vera. La nit va acabar embolant el bou de la vesprada i ball amb l’orquestra Hits Cover Band i la discomòbil Isma Dj.

El fermall d’or als festejos va arribar ahir amb el Dia del Raïmet en el qual es van celebrar la santa missa i la festa del ‘raïmet’. Els festejos de Castellfort 2019 van acabar amb una gran traca fi de festes.

Cal assenyalar que el 8 de setembre se celebra el dia de la Mare de Déu de la Font amb una missa en el seu honor a les 13h.

Directe