Per a aquest dimarts l’AEMET ha decretat alerta groga per precipitacions als Ports

A llarg de la setmana pujaran de nou les temperatures màximes

Per a aquest dimarts l’AEMET ha decretat alerta groga per precipitacions als Ports
Morella, aquest dilluns

Les previsions apunten a una nova baixada de les temperatures i a una refrescada en general a la comarca dels Ports, per tal d’anar recuperant-se posteriorment i amb el transcurs de la setmana. És una tònica que ve repetint-se gairebé des de finals del mes de juny i que curiosament, quasi sempre es produeix als primers dies de la setmana.

De fet, la passada setmana en la jornada del dimarts 20 d’agost vam comptar a Morella amb una temperatura màxima de 16,5 graus, que a Vilafranca va ser de 18,2 i a Cinctorres de 19,9. En pocs dies els valors tèrmics han tornat a recuperar-se i aquest dissabte a Morella la màxima marcava ja 28 graus. Diumenge la màxima a Morella es repetia. A Vilafranca les màximes del cap de setmana han estat de 26,5 graus dissabte i diumenge de 28,1 i a Cinctorres s’ha comptat amb 27,2 graus de màxima dissabte i 28 graus diumenge.

Alerta groga per
tronades als Ports

Per als propers dies s’esperen tronades i precipitacions. De fet per a la jornada del dimarts 27, l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ja ha decretat alerta groga per tronades i precipitacions a la comarca dels Ports. Les tronades, segons apunten lers previsions poden produir-se, especialment per les vesprades durant tots els dies de la recent estrenada setmana. Això sí, en principi no s’espera que les precipitacions siguen molt importants. Altres informacions i alertes informen que poden produir-se forts xàfecs a l’Est Peninsular i les Illes Balears. Veurem en que queda tot.

El que si que tindrà una tendència clara a la recuperació son les temperatures màximes, que novament seran prou fresques en la jornada de dimarts, si bé s’espera que tornen a pujar a partir de dimecres i que per al cap de setmana arriben a valors propers de nou als 30 graus.

Directe