Ja hi ha dates per al proper Aplec dels Ports

La primera festa ProAplec es realitzarà el 2 de novembre

L’organització de l’Aplec dels Ports, formada per joves voluntaris de Forcall, s’està reunint per planificar la festa comarcal per excel·lència als Ports, que se celebrarà els dies 24, 25 i 26 de juliol. Fa més de 40 anys que la gent de la comarca es mobilitza amb la finalitat de reivindicar la cultura, la llengua i la identitat dels seus habitants; així com visibilitzar les mancances que pateixen des de fa anys els pobles que la formen.

Aquest any és la cinquena vegada que els forcallans i les forcallanes s’encarregaran d’organitzar l’Aplec dels Ports des del seu inici al 1978. Són
moltes les generacions que, edició rere edició, s’han implicat a traslladar els desequilibris i necessitats del món rural més enllà del nostre territori.

L’Aplec dels Ports és molt més que una festa d’un cap de setmana. Per aquest motiu, l’organització del 2020 ja està en marxa per treballar durant tot l’any preparant ProAplecs amb activitats culturals, esportives i musicals per a tots els públics. La primera de les quals es realitzarà el 2 de novembre de 2019.

Directe