Arriba el cap de setmana gran de les Festes Patronals

La desfilada de carrosses amb la batalla de confeti i els focs artificials tancaran les festes

Una imatge d'arxiu de la batalla de confeti

Benicarló entra en el cap de setmana gran de les Festes Patronals, amb un seguit d’activitats per a tots els públics. En concret, des de migdia ja es pot visitar el Mercat Medieval pels carrers del centre del poble, una de les activitats tradicionals de les Festes. Respecte dels actes més destacats de divendres es troba la tradicional serenata a Sant Bartomeu, enguany amb el director convidat Bert Appermont, que tindrà lloc a les 21.00 hores a la plaça de Sant Bartomeu.

A més, a partir de les 23.00 hores es durà a terme a l’Ajuntament i per diversos carrers de la ciutat el cant d’albaes a l’alcaldessa, reina, dulcinea, dames de la Cort d’Honor i persones i entitats destacades. I a partir de les 23.30 hores començarà a la plaça de la Constitució el concert tribut a ABBA.

Pel que fa a dissabte, dia de Sant Bartomeu, es mantindran la missa i la visita al Centre Geriàtric de matí i de vesprada la processó i l’ofrena a la Mare de Déu de la Mar. A més, a les 21.15 hores també hi haurà una mascletada mixta en honor a Sant Bartomeu, que anirà seguida per una cercavila i ballada popular a càrrec del Grup de Música i Danses la Sotà i de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló.

A partir de les 19.00 hores, la desfilada de les carrosses amb la batalla de confeti posaran el punt de color a la vesprada de diumenge, que continuarà amb el concert d’havaneres a les 21.30 hores. A partir de les 23.30 hores, els focs artificials tancaran les Festes.

Directe