Morella viu, durant aquest dimecres, el dia de la Penya El Bou

Al matí s’ha realitzat el Xiquiencierro amb una elevada participació des de les calçades fins a la Plaça

Morella viu, durant aquest dimecres, el dia de la Penya El Bou

Morella continua immersa en les festes d’agost, aquest matí ha tingut lloc el tercer encierro, on els participants han pogut córrer davant les vaques i bous des de les calçades fins al recinte taurí. Així, durant l’entrada també s’ha realitzat la primera prova del bou núm. 1 Guarisme 6, de nom Ratonero de la ramaderia de Don José Antonio Adell Piquer.

Un poc més tard, passades les 12 del migdia, els xiquets han gaudit del el Xiquiencierro amb una elevada participació des de les calçades fins a la Plaça, igual que els encierros de cada matinada.

A més a la vesprada es provaran dos bous més, el núm. 35 Guarisme 6, de nom Lumbrito de Hato Blanco adquirit a la ramaderia de Sergio Centelles, i el núm. 24 Guarisme 5, de nom Compañero de la ramaderia de Pedro Fumadó “Charnego”.

El dia de la Penya
el Bou

Avui és el Dia de la Penya El Bou, associació taurina de Morella que integra a més de 100 socis, que organitza diferents espectacles taurins durant l’any, com són el concurs de retalladors o els bous embolats de la Plaça de Bous, que compten sempre amb una gran participació. Els actes taurins d’avui estan organitzats per aquesta, comptant aquesta nit amb dos bous embolats i en acabar ball a la Plaça Sant Joan.

Àlex Cases explica els 30 anys de la Penya el Bou a El nostre estiu

La Penya compleix enguany amb 30 anys de tradició i ha venut numerets per al sorteig del bou, que es realitzarà aquesta nit abans de l’embolada. La regidora de festes, Rocio Querol, agraeix tota la col·laboració de la Penya en el bon desenvolupament dels actes taurins durant les festes.

Directe