Ares mostra els seus encants en una exposició pictòrica

"El paisatge com a referent" és el títol amb que s'engloben tots els treballs

Ares mostra els seus encants en una exposició pictòrica

La Sala Capitular de l’Ajuntament d’Ares mostra des d’ahir diumenge una exposició dels quadres nascuts dins les III Jornades pictòriques a Ares del Maestrat “El paisatge com a referent”. Ara, en plenes festes de la localitat, es pot visitar el treball realitzat pels artistes participants en aquesta iniciativa. Cal recordar que la darrera edició va tindre lloc del 28 al 30 de juny.

L’exposició es podrà veure a Ares durant les festes patronals, però no es descarta poder-la ensenyar fora del municipi.

Les Jornades pictòriques d’Ares són un punt de trobada entre pintors amateurs i professionals amb ganes d’expressar-se a través de la seva creativitat. En l’exposició es va poder veure alguns dels quadres dels assistents de les jornades, tot una mostra dels raconets més bonics d’Ares.

A la mostra es poden veure quadres d’Alberto Gómez, Batiste Pupla, Bruno Monfort, Carlos Castillo, Fernando Peña, Fina Márquez, Francesc Escrig, Gema Usó, Nacho Puerto, Pepe Forés, Pepe Mingol, Ros Mary Badenes, Rosa María Tena, Santi Tena i Vicent Varella.

Directe