Es presenta el llibre “Ximo Puig, la mirada morellana”

La Sala del Justícia ha albergat l’acte amb la presència del President de la Generalitat Valenciana i l’autor del llibre, Manuel Milián

Es presenta el llibre “Ximo Puig, la mirada morellana”

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de presentació del llibre Ximo Puig, la mirada morellana a la Sala del Justícia de l’ajuntament de Morella. Així, l’acte ha comptat amb la presència del President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i el periodista i autor del llibre, Manuel Milián. D’aquesta manera, han donat a conéixer aquesta publicació, així com han explicat anècdotes i continguts que es poden trobar en aquesta.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha dirigit també unes paraules en l’acte on ha volgut “donar les gràcies per aquest acte a Morella i l’enhorabona per realitzar el llibre” i ha destacat “la importància que un morellà ha arribat a ser President de la Generalitat Valenciana”.

D’altra banda, Manuel Milián també ha explicat que “la Sala del Justícia té una simbologia especial perquè hem de tindre consciència que som ciutadans i no vassalls amb drets i Morella és una ciutat orgullosa dels seus drets”. L’autor ha afegit que “Ximo és una persona de Morella, de família treballadora i ha heretat aquest sentiment d’orgull de ser el que som i no abandonar el nord com han fet altres governs”.

Finalment, el President ha agraït “a Manuel haver escrit este llibre, així com totes les converses i moments que ens porten a aquest moment”. També ha comentat que “vull agrair també la seua dialèctica positiva que, com ell diu, l’enteniment és possible entre persones que pensen diferent i, per tant, la possibilitat d’una conversa entre persones que poden estar d’acord en algunes coses i en altres no, però no tenen por d’estar d’acord”.

Aquest ha sigut un acte emmarcat dins de les Festes de Morella i ha comptat amb una elevada participació. Cal recordar que aquestes festes tenen una activitat variada i per a tots els públics i s’allarguen fins al 25 d’agost.

Directe