Ares mostra productes de la terra amb paradetes d’artesans

A la Plaça Major demostraven la destresa i traça del seu ofici i venien els seus productes

Ares del Maestrat començava el passat dijous les seves festes patronals amb multituds d’activitats per a tots. La VIII Mostra de Productes de la Terra o l’exposició de les III Jornades pictòriques han estat algunes de les possibilitats d’aquest cap de setmana i que han congregat una gran quantitat de gent.

La plaça Major d’Ares del Maestre va ser el lloc escollit aquest cap de setmana per albergar la VIII Mostra de Productes de la Terra. Paradetes d’artesans per demostrar la destresa i traça del seu ofici o bé per vendre els seus productes.

Video Thumbnail
8ena Mostra de productes de la terra d'Ares
Ares del Maestrat començava el passat dijous les seves festes patronals amb multituds d’activitats per a tots. La VIII Mostra de Productes de la Terra o l’exposició de les III Jornades pictòriques han estat algunes de les possibilitats d’aquest cap de setmana i que han congregat una gran quantitat d

La Mostra comptava en diferents professionals artesans que a més de vendre els seus productes, també ens mostraven com els feien, com per exemple, perfums. Les parades de menjar per als més grans o les de joguets per als més menuts van ser les que més van agradar, però també la de la Fira del llibre d’Ares o el concurs de rabera dos de les cites més importants del municipi.

A banda de la mostra les festes d’Ares compten amb gran quantitat d’activitats per tots els veïns que no seria possible sense les associacions.

La mostra artesanal li va donar un ambient diferent i especial a la plaça Major d’Ares durant aquest primer cap de setmana de les seves festes patronals.

Directe