El diari digital comarquesnord inicia una nova etapa

Per només 1€ al mes pots formar part de la comunitat comarquesnord i tindre accés a més informació, més completa i de més zones del territori

Just al complir els primers 10 anys de vida, el diari digital de referència del nord de la província de Castelló, comarquesnord, creix per tots els costats per a adaptar-se a la nova realitat informativa que porten les noves tecnologies. És per això que comarquesnord, des d’ara, creix en tots els aspectes.

El nou disseny del diari digital aprofita més la pantalla dels nous dispositius i, per tant, té cabuda per a més fotos, d’una mida més gran i amb més qualitat, el que es nota de seguida tant en ordinadors de sobretaula, com en mòbils i tauletes, per als que comarquesnord s’adapta més que mai.

Més vídeos i
en HD

El nou format de comarquesnord és més visual també pel que fa al vídeo, que també creix i ara és en HD. Això comporta que, a partir d’ara, hi haurà més presència de notícies en vídeo i també altres informacions inclouran el suport de la imatge per a ser més completes i atractives, amb entrevistes o últimes hores on veure allò que ha passat sigue tant important com llegir-ho. Però, a més, els vídeos inclouen ara també el text, bé per si el lector prefereix la lectura a les imatges o bé per a tindre una visió de les comarques del nord de Castelló més completa.

El diari digital comarquesnord també té, en aquesta etapa, més presència a les xarxes socials, on la informació serà més rigorosa quan la notícia ho demande però també més entretinguda quan l’actualitat així siga. La interacció amb els nostres lectors es concentrarà en el Twitter i Facebook de comarquesnord, tant quan la informació siga escrita com quan aquesta siga en vídeo. A més, comarquesnord estrena presència a Instagram.

La nova etapa de comarquesnord naix amb informació de més pobles, ampliant l’abast territorial a les comarques del Baix Maestrat, on destacaran les notícies de localitats com Benicarló, Vinaròs o Peníscola.

Molt més, per
només 1 euro al mes

Els membres de la comunitat comarquesnord tenen accés a més continguts, a informacions més completes, a més fotogaleries, a més vídeos en HD, als directes de Els Ports Ràdio i de nord · la televisió comarcal.

Ser membre de la comunitat comarquesnord et costarà només 1 euro cada mes per als següents 30 dies d’accéss. Pots donar de baixa la suscripció fàcilment i tornar a activar-la en qualsevol moment.

Amb la teua ajuda podrem cobrir més notícies, de més comarques, de més pobles i amb més qualitat. I per a tu, el formar part de la comunitat comarquesnord et donarà més avantatges per només 1 euro al més.

Directe