Dues penyes de Vilafranca seran la Comissió de Festes pel 2020

Encara no han acabat els festejos d'enguany i ja hi ha qui organitzarà els de l'any vinent

Després de setmanes de contactes i reunions per part de l’Ajuntament de Vilafranca amb diferents penyes del municipi per tal de conformar una Comissió de Festes per l’any 2020, aquest mateix dilluns i dins de la jornada del Dia de les Penyes es donava a conèixer la noticia oficial de que ja hi ha Comissió per l’any que ve. Després de no haver aconseguit Comissió per a les actuals festes d’Agost, l’Ajuntament de Vilafranca s’ha afanyat en intentar que aquesta qüestió i en vista a les festes de l’any 2020 quedara tancada en estos dies festius al municipi. Sembla que ja s’ha aconseguit i s’anunciava aquest mateix dilluns. Un tema molt comentat a Vilafranca, ja que en plenes festes el fet de que s’anuncie Comissió per al proper any va ser una notícia que corria com la pòlvora.

Una de les penyes candidates des de fa temps en formar part d’aquesta Comissió de Festes de 2020 son els membres de la penya ‘Ketedén’. Un grup de joves que encara que amb la voluntat de ser Comissió, no comptaven amb suficients membres per poder afrontar-la en condicions. Era necessari per tant, buscar un altra penya que puguera unir-se amb ells per formar un grup que superara els 20 integrants. Ha estat possible gràcies a la Penya El Desmadre, que enguany s’han encarregat de dur endavant la festa de Sant Cristóbal i entre les dues penyes organitzaran les Festes del 2020.

Una bona notícia per a Vilafranca, ja que quan es compta amb Comissió de Festes les celebracions festives d’Agost llueixen sempre molt més. Les festes que s’estan vivint actualment a Vilafranca no compten amb Comissió i és l’Ajuntament qui s’encarrega d’organitzar-les amb la col·laboració de molts col·lectius i associacions que estan tirant endavant amb la programació de cadascún dels dies de les Festes.

Directe