Arranquen la Campanya Esportiva d’Hivern i el programa d’Esport Escolar

Les preinscripcions es poden formalitzar a partir del dia 19 d’agost.

La Regidoria d’Esports ha presentat un any més una amplíssima oferta d’activitats dins de la Campanya Esportiva d’Hivern que inclou propostes esportives de diverses intensitats per a totes les edats: des de les activitats fisicoesportives per a persones adultes fins a les activitats aquàtiques de la Piscina Municipal, esdeveniments i competicions puntuals, un complet programa de formació i la ja consolidada campanya d’Esport Escolar per als alumnes de primària i secundària.

El regidor d’Esports, Fernando Jovaní, ha destacat que «la Campanya Esportiva d’Hivern és una de les potes més importants de la Regidoria i per això intentem millorar-la any rere any per aconseguir millorar la salut de les persones, que és un dels objectius principals de la campanya».

Les activitats fisicoesportives de la Campanya Esportiva d’Hivern inclouen gimnàstica de manteniment, pilates, activitat física adaptada, gimnàstica per a la tercera edat, ioga, aeròbic, pilates, tai-txi, box-pump i kangoo. Pel que fa a l’Esport Escolar, la principal novetat és la inclusió d’Atletisme i esports alternatius, una nova activitat i l’única que es farà tres dies per setmana.

Jovaní ha destacat que «amb l’objectiu de potenciar l’Esport Escolar i millorar la qualitat de l’oferta, enguany hi haurà una matrícula única de 15 euros anuals, que també inclourà l’equipació per a les competicions, que en anteriors anys els usuaris també s’havien de comprar si volien competir». Els preus comptaran amb bonificacions del 50% o del 100% si es concorre en alguna de les circumstàncies que s’han previst.

Respecte al programa d’assessorament i prescripció d’exercici físic Viu Actiu, continuarà oferint-se per a aquelles persones que ho necessiten i, com l’any passat, es tornarà a dur a terme el programa paral·lel Viu Esportiu, que donarà continuïtat a aquelles persones que ja han participat durant un any al Viu Actiu i que volen seguir practicant exercici físic.

Tant per a la Campanya Esportiva d’Hivern com per al programa d’Esport Escolar, les preinscripcions es podran formalitzar a través del web www.esportsbenicarlo.com des del 19 d’agost fins al 13 de setembre. A més, aquelles persones que desitgen realitzar les preinscripcions de manera presencial podran fer-ho del 9 al 13 de setembre a les oficines de Iocum (carrer del Doctor Fléming, 19). A més, les persones que vulguen formalitzar les preinscripcions de manera presencial per a l’Esport Escolar també ho podran fer del 9 al 13 de setembre als centres educatius.

Dilluns 19 d’agost podreu consultar aquí mateix el detall de tota l’oferta esportiva.

Directe