Les Festes d’Ortells comencen el 15 d’agost

Aquestes inicien la seua activitat amb el Pregó i finalitzen el diumenge amb l’actuació del Mago Pinchito

Ortells arranca l’activitat festiva del mes d’agost demà amb el Pregó. Així, la localitat viurà quatre dies de festes amb activitats culturals, esportives i festives per a tots els públics. D’aquesta manera, els sopars de germanor i les actuacions musicals són algunes de les activitats destacades de les Festes d’Ortells.

La regidora delegada d’Ortells, Malú Blasco, ha destacat que “Ortells és una localitat que multiplica la seua població durant l’estiu i especialment els dies de les festes, de manera que s’ha preparat una programació amb activitats per a tots i totes des del 15 fins al 18 d’agost”. L’edil ha explicat que “l’ambient i la germanor són característiques habituals de les Festes d’Ortells, de manera que els sopars i balls omplin d’activitat les nits del cap de setmana de festes”. Finalment, Malú ha aprofitat per a “convidar i animar a totes i tots a participar en aquestes festes amb tanta activitat”.

Programació de les
Festes d’Ortells

Les Festes d’Ortells tindran el seu inici amb el Pregó, moscatell i bunyols a les 23.00 hores del 15 d’agost. A continuació hi haurà discomòbil. El divendres 16 d’agost començarà la jornada amb l’excursió al Mas d’Amela a les 10.00 hores, a les 13.30 hores, emporrat i birra. A la vesprada continua l’activitat amb mercat popular a les 18.00 hores, jocs i animació infantil a les 18.30 hores i crida pel repartiment de begudes a les 21.00 hores. A les 22.00 hores, sopar de sobaquillo i a les 00.00 hores, discomòbil.

El dissabte 17 d’agost comença amb una classe de zumba a les 10.30 hores. A les 13.30 hores, emporrat i birra. A la vesprada hi haurà mercat popular a les 18.00 hores, crida pel repartiment del sopar a les 21.00 hores, sopar a les 22.00 hores i ball amb l’orquestra IKEBANA a les 00.00 hores.

Finalment, el diumenge hi haurà parc infantil a les 10.00 hores, emporrat i birra a les 13.30 hores i xocolatada i actuació infantil amb el Mago Pinchito a les 19.00 hores.

Directe