Portell celebra avui el concurs de paelles de les festes d’agost

La festa no para mentre duren els festejos

Portell celebra avui el concurs de paelles de les festes d’agost

Portell celebra durant aquests dies els seus festejos patronals amb diverses activitats per a tots. Així, ahir diumenge es va celebrar la missa baturra en honor a Sant Tomàs i Sant Roc a la qual va seguir una processó. Ecos de Aragón va actuar durant la vesprada i Pedro Luís Bellés va presentar el seu últim llibre, “La maldición del Peregrino Portell”. La nit va estar amenitzada per una divertida segona edició de Tu Cara Me Suena amb els veïns i veïnes com a participants.

La jornada de hui té com a protagonista al concurs de paelles. La música arribarà a la vesprada amb una actuació patrocinada per l’associació de jubilats. Les activitats de hui acabaran amb una discomòbil fins que el cos aguante.

Directe