La Mata ensenya com es fa una Muixeranga

Dins de les festes d'enguany, la comissió ha buscat una activitat diferent a l'habitual

Video Thumbnail
La Mata ensenya com es fa una muixeranga
Dins de les festes d'enguany, la comissió ha buscat una activitat diferent a l'habitual

La Mata continua amb les seves activitats de les festes patronals i aquesta vegada ho feia amb un talles de muixerangues, una activitat prou diferent a l’habitual impartida per la Collonga Muixeranga de Castelló, una agrupació que participa habitualment en la nostra comarca en festes com l’aplec i que aquesta vegada ha arribat a La Mata gràcies a la iniciativa de la comissió de festes, que buscaven activitats més alternatives.

Per a les muixerangues és imprescindible comptar amb gent de tot tipus i de totes les edats, per poder així dur a terme les diferents figures que sempre deixen fascinat al públic.

L’activitat va comptar amb una gran rebuda per part del públic assistent que s’apropava a la plaça per a conèixer de primera mà unes nocions bàsiques sobre les muixerangues, animant així a repetir l’activitat l’any següent.

Directe